VDS | Five-Host.Com - Servere VDS Linux cu uptime 99% si suport tehnic inclus la preturi fara concutenta!

Servere VDS Linux

SERVER CPU RAM DISK IP-uri Incluse Conexiune Pret COMANDA
Intel(R) Xeon(R) CPU L5520 1 x 2.30GHz512 MB20 GB HDD1100 Mbit/s5 €/luna Comanda
Intel(R) Xeon(R) CPU L5520 2 x 2.30GHz1 GB25 GB HDD1100 Mbit/s8 €/luna Comanda
Intel(R) Xeon(R) CPU L5520 3 x 2.30GHz3 GB50 GB SSD1100 Mbit/s15 €/luna Comanda
Intel(R) Xeon(R) CPU L5520 3 x 2.30GHz4 GB80 GB SSD1100 Mbit/s20 €/luna Comanda
<

De ce sa alegi Five-Host?

Firewall

Protectii Flood,DDOS,DOS avansate.

Criptarea datelor

Toate datele sunt criptate astfel oferind o securitate mult mai buna.

Analiza datelor

Datele clientilor nostrii sunt analizate cu atentie.

Protectia datelor

Toate datele dvs. sunt pastrate in siguranta.

Centrul de suport

Oferim un suport de 12/7/365.

Servicii tehnice

Tehnicienii nostrii va stau la dispozitie pentru orice problema pe care o intampinati.

Monitorizare

Monitorizam 24/24 serviciile si resursele folosite de clienti.

Uptime si stabilitate

Toate serverele si serviciile pe care le oferim beneficiaza de resurse garantate, avand un uptime de 99.95%.

Intrebari frecvente

Un VDS (server virtual dedicat) este, in general un server VPS, mai rapid, mai flexibil si cu o capacitate mai mare de stocare. Fiecare VDS este independent si nu este influentat de alte VDS-uri sau VPS-uri.

Printre cele mai importante avantaje ale unui server VDS se regasesc: resurse software dedicate, resurse hardware dedicate, un VDS nu este influentat de restul VPSurilor sau VDSurilor de pe nodul in care se regaseste, nu facem overselling, kernelul nu este shared, memorie SWAP dedicata, se poate instala orice sistem de operare, configurarea, repornirea sau oprirea serverului se poate face direct din interfata online, se pot conecta resurse suplimentare in sistemul de operare: DVD, port USB, se pot monta imagini de DVD-uri, CD-uri

VDS-urile (Virtual Dedicate Server) sunt superioare solutiilor traditionale VPS (Virtual Private Server) oferind puterea si libertatea unui mediu similar celui asigurat de serverele dedicate. Desi similare in anumite privinse, marea diferenta dintre VPS-uri si VDS-uri consta in tehnologia de virtualizare si managementul resurselor hardware. Diferentele intre VDS (Virtual Dedicate Server) si un VPS (Virtual Private Server) sunt: - Un VDS ofera facilitatile unui server virtual complet izolat. O diferenta majora in comparatie cu un VPS o reprezinta abilitatea de a rula sisteme de operare independente de kernel. De exemplu un VDS poate sa ruleze orice distributie Linux, BSD, Windows sau chiar Solaris, astfel gradul ridicat de adaptabilitate preteaza perfect VDS-urile pe orice tip de proiect online. Structura simpla a unui VDS creaza o platforma care este mai usor de scalat, deoarece este perfect izolata hardware de alte masini virtuale, iar migrarea si upgrade-ul VDS-urilor se realizeaza foarte usor. Spre deosebire de un VPS, care nu permite izolarea anumitor blocuri de resurse precum magistralele HDD. In concluzie un VDS se comporta ca un server de sine statator in aproape fiecare aspect. - Pe un VDS resursele hardware pot fi partajate si garantate pentru fiecare client in parte, spre deosebire de VPS-uri unde procesorul si ramul sunt shared (la comun) pentru toti utilizatorii, accesul acestora la resursele hardware fiind concurential. - VDS-ul este optiunea mai performanta, mai stabila si care ofera gradul maxim de flexibilitate dintre cele doua variante.